Aquesta web utilitza cookies per a obtenir dades estadístiques de la navegació dels seus usuaris. Si continues navegant considerarem que acceptes el seu ús X Tancar

Bitllet Anada/Tornada Cremallera + Telecabina

Gaudeixi d'un viatge únic en el Cremallera i en el Telecabina.
Viatge amb el Cremallera: Amb el cremallera més alt del sur d'Europa viuràs un món de sensacions des de el primer moment. No et pots perdre la bellesa i l'espectacularitat del paisatge que travessa el cremallera de Núria, l'únic mitjà per accedir a la vall. Amb un caràcter singular, el tren cremallera recorre 12,5 Km i supera un desnivell de més de 1.000 metres.
Viatge amb el Telecabina de la Coma del Clot: La sortida està ubicada a la mateixa Vall de Núria i té la seva arribada a l’Alberg del Pic de l’Àliga, situat a 2.170 metres d’alçada, i des d’on es pot gaudir d’unes vistes panoràmiques excepcionals de la Vall i del seu entorn. El trajecte en telecabina té una durada de 7 minuts, i cadascuna de les cabines té capacitat per a 6 persones, i en temporada alta la freqüència de baixada i pujada és de 7 minuts.

Aquesta reserva conté un bitllet electrònic e-tiquet per al tren Cremallera de Vall de Núria. El bitllet electrònic permet l’embarcament exprés amb accés directe al tren, sense haver de passar per la taquilla. Per accedir-hi caldrà presentar-lo a l’agent d’estació en el moment de l’embarcament.


Preu des de 0,00 €

* Camps obligatoris

Description

Detalls

Gaudeixi d'un viatge únic en el Cremallera i en el Telecabina. Viatge amb el Cremallera: Amb el cremallera més alt del sur d'Europa viuràs un món de sensacions des de el primer moment. No et pots perdre la bellesa i l'espectacularitat del paisatge que travessa el cremallera de Núria, l'únic mitjà per accedir a la vall. Amb un caràcter singular, el tren cremallera recorre 12,5 Km i supera un desnivell de més de 1.000 metres. Viatge amb el Telecabina de la Coma del Clot: La sortida està ubicada a la mateixa Vall de Núria i té la seva arribada a l’Alberg del Pic de l’Àliga, situat a 2.170 metres d’alçada, i des d’on es pot gaudir d’unes vistes panoràmiques excepcionals de la Vall i del seu entorn. El trajecte en telecabina té una durada de 7 minuts, i cadascuna de les cabines té capacitat per a 6 persones, i en temporada alta la freqüència de baixada i pujada és de 7 minuts.

Aquesta reserva conté un bitllet electrònic e-tiquet per al tren Cremallera de Vall de Núria. El bitllet electrònic permet l’embarcament exprés amb accés directe al tren, sense haver de passar per la taquilla. Per accedir-hi caldrà presentar-lo a l’agent d’estació en el moment de l’embarcament.

Opinions

Escriviu la vostra pròpia opinió

You're reviewing: Bitllet Anada/Tornada Cremallera + Telecabina

Etiquetes del producte

Etiquetes del producte

Feu servir espais per a separar les etiquetes. Feu servir cometes simples (') per a frases.

Custom Tab 1

Custom CMS block displayed as a tab. You can use it to display info about returns and refunds, latest promotions etc. You can put your own content here: text, HTML, images - whatever you like. There are many similar blocks accross the store. All CMS blocks are editable from the admin panel.

Magento Community Edition is the most powerful open source e-commerce software and can be downloaded 100% for free. Developers can modify the core code, add custom features and functionality by installing extensions from Magento Connect marketplace.

Manage the fully dynamic catalog with the intutive admistrative interface. The flexible catalog system includes various options for the display of items. Magento is also integrated with a variety of major payment gateways out of the box.

Magento is a fully global platform, allowing for the expansion of business or simply offering multiple versions of your site to meet the needs of your customers. Translated into over 60 languages, supporting multiple currencies, payment methods and taxes, Magento allows for internationalization of your online stores.