Central de Reserves 932 041 041 972 73 20 20

Cremallera

 • Bitllet Anada/Tornada Cremallera

  Bitllet Anada/Tornada Cremallera

  Tria el trajecte més adequat i gaudeix del cremallera més alt del sud d'Europa. Un recorregut de gran bellesa de fins a 12,5 Km, i amb un desnivell de més de 1000 metres. Amb el cremallera els usuaris viuen un món de... Llegir més.

 • Bitllet Anada Cremallera

  Bitllet Anada Cremallera

  Tria el trajecte més adequat i gaudeix del cremallera més alt del sud d'Europa. Un recorregut de gran bellesa de fins a 12,5 Km, i amb un desnivell de més de 1000 metres. Amb el cremallera els usuaris viuen un món de sensacions... Llegir més.

 • Bitllet Familiar Cremallera

  Bitllet Familiar Cremallera

  Gaudeixi d'un viatge únic amb el cremallera més alt del sud d'Europa juntament amb la seva família. Un recorregut de gran bellesa i amb un desnivell de més de 1000 metres. Amb el cremallera els usuaris viuen un món de... Llegir més.

 • Bitllet Anada Cremallera + Telefèric

  Bitllet Anada Cremallera + Telefèric

  Gaudeix del cremallera més alt del sud d'Europa i d'un viatge amb el Telefèric de la Coma de Clot. El recorregut del cremallera és de gran bellesa durant els 12,5 Km de trajecte, i amb un desnivell de més de 1000 metres. Ell Telefèric de la Coma... Llegir més.

 • Bitllet Anada/Tornada Cremallera + Telefèric

  Bitllet Anada/Tornada Cremallera + Telefèric

  Gaudeix del cremallera més alt del sud d'Europa i d'un viatge amb el Telefèric de la Coma de Clot. El recorregut del cremallera és de gran bellesa durant els 12,5 Km de trajecte, i amb un desnivell de més de 1000 metres. Ell Telefèric de la... Llegir més.