Central de Reserves 932 041 041 972 73 20 20

Esquí i combinats

 • Bateig amb raquetes de neu

  Bateig amb raquetes de neu

  Viu la neu del Pirineu d'una manera diferent, rutes guiades amb raquetes de neu a l'entorn de Vall de Núria. Aquest paquet us permetrà pujar i baixar amb el cremallera, excursió amb guia (la sortida amb raquetes es de 10.30h a 13.00h -... Llegir més.

 • Bateig de neu Esquí

  Bateig de neu Esquí

  El bateig de neu és una activitat pensada per a tots aquells que s'inicine en el món de la neu. Aquest paquet us permetrà pujar i baixar amb el cremallera, forfet que us permetrà esquiar tota la jornada, lloguer equip complet (esquís,... Llegir més.

 • Lloguer de material d'esquí

  Lloguer de material d'esquí

  Vall de Núria ofereix el servei de lloguer de material a peu d'estació. Equip complet adult / Infantil d'esquí Alpí Vall de Núria una estació d'esquí familiar i acollidora en un entorn natural i únic... Llegir més.

 • Esquia en família

  Esquia en família

  Inclou bitllet del cremallera de Vall de Núria (anada i tornada) per a tota la família i forfet que us permetrà esquiar tota la jornada. Vall de Núria una estació d'esquí familiar i acollidora en un entorn natural i... Llegir més.

 • Cremallera + forfet

  Cremallera + forfet

  Cremallera anada i tornada + forfet d'accés a pistes per 1 dia. Vall de Núria una estació d'esquí familiar i acollidora en un entorn natural i únic. Inclou:     - Cremallera anada i tornada + forfet d'accés... Llegir més.

 • Dilluns dia de l'Esquiador - Cremallera + Forfet

  Dilluns dia de l'Esquiador - Cremallera + Forfet

  Els dilluns dia de l'esquiador a Vall de Núria, 50% dte en el cremallera + forfet d'1 dia. Vall de Núria una estació d'esquí familiar i acollidora en un entorn natural i únic. Inclou:     - Cremallera anada i... Llegir més.

 • Bateig de neu Snow

  Bateig de neu Snow

  Inclou bitllet del Cremallera de Vall de Núria (anada i tornada), forfet que us permetrà esquiar tota la jornada, lloguer equip complet d'snow (snowboard i botes) + 2 hores classes d'esquí. Paquet vàlid tots els dissabtes, diumenges i festius de 12 a 14 hores fins... Llegir més.

 • Cremallera + forfet (2 dies)

  Cremallera + forfet (2 dies)

  Cremallera anada i tornada + forfet d'accés a pistes per 2 dies. Vall de Núria una estació d'esquí familiar i acollidora en un entorn natural i únic. Inclou:     - Cremallera anada i tornada + forfet... Llegir més.

 • Divendres blanc

  Divendres blanc

  La solució més econòmica per esquiar els divendres a Vall de Núria, tot inclos a un preu molt especial. Aquest paquet us permetrà pujar i baixar amb el cremallera, forfet que us permetrà esquiar tota la jornada, lloguer equip... Llegir més.