Central de Reserves 932 041 041 972 73 20 20

FORFET RIPOLLÈS – VALL DE NURIA - FAMILIARS

Abonaments vàlids a Vall de Núria i Vallter 2000 especials per a famílies amb descomptes de fins al 10% per a famílies de 3 o més membres. El descompte s'aplica a la cistella de compra al afegir el mínim de 3 unitats de forfet


Condicions Específiques relatives als FORFETS FAMILIARS  • Descompte aplicable per la compra mínima de 3 forfets pels membres de la unitat familiar, en una compra única.

  • És indispensable presentar el Llibre de Família en el moment de comprar-lo o bé en el moment de la recollida a l'estació en cas de compra en línia


Gaudeix al 100% de l'hivern i esquia a Vall de Núria


El Forfet de temporada de Vall de Núria et permetrà esquiar a les estacions ripolleses de:  • Vall de Núria (inclou lliure accés al tren cremallera)

  • Vallter 2000


I tindràs un 50% de descompte en la compra del forfet de dia a La Molina i a Espot i Port Ainé (aplicable a taquilles presentant el forfet de temporada)


També podràs gaudir de l'esquí nòrdic a totes les estacions de la Mancomunitat TOT NÒRDIC (7 estacions). Descobreix-les!


Amb la compra d'aquest forfet disposaràs també d'un Selecció d’avantatges i promocions amb nombrosos descomptes i activitats a preu promocional o de regal.


Consulta condicions de venda i lliurament de forfets addicionals

Franges d'edat d'aplicació dels forfets

Adults (de 26 a 64 anys)
Júniors (de 15 a 25 anys)
Infants (de 7 a 14 anys)
Menors (de 0 a 6 anys)
Veterà I (de 65 a 69 anys)
Veterà II (majors de 70 anys)

Comprar

* Camps obligatoris

Preu regular: 0,00 €

0,00 €