Central de Reserves 932 041 041 972 73 20 20

Forfets de temporada

 • FORFETS TOTES LES ESTACIONS FGC - PVP

  FORFETS TOTES LES ESTACIONS FGC - PVP

  Abonament vàlid a totes les estacions del Grup FGCGaudeix al 100% de l'hivern i esquia a totes les estacions del Grup FGC amb aquest forfet de temporada. El Forfet Grup FGC et permetrà esquiar a les estacions de: La... Llegir més.

 • FORFET RIPOLLÈS – VALL DE NURIA - PVP

  FORFET RIPOLLÈS – VALL DE NURIA - PVP

  Abonament vàlid a Vall de Núria i Vallter 2000 Gaudeix al 100% de l'hivern i esquia a Vall de Núria El Forfet de temporada de Vall de Núria et permetrà esquiar a les estacions ripolleses de: Vall de Núria (inclou lliure accés al tren... Llegir més.

 • FORFET RIPOLLÈS – VALL DE NURIA - LABORABLES

  FORFET RIPOLLÈS – VALL DE NURIA - LABORABLES

  Abonament vàlid a Vallter 2000 i Vall de Núriaen dies laborables (dilluns a divendres) Seran vàlids de dilluns a divendres a excepció dels inclosos en el període vacacional de Puríssima (del 6 al 8 de desembre), Nadal-Reis (del 24 de desembre... Llegir més.

 • FORFET RIPOLLÈS – VALL DE NURIA - FAMILIARS

  FORFET RIPOLLÈS – VALL DE NURIA - FAMILIARS

  Abonaments vàlids a Vall de Núria i Vallter 2000 especials per a famílies amb descomptes de fins al 10% per a famílies de 3 o més membres. El descompte s'aplica a la cistella de compra al afegir el mínim de 3 unitats de forfetCondicions... Llegir més.

 • FORFET ESQUÍ DE MUNTANYA FGC

  FORFET ESQUÍ DE MUNTANYA FGC

  Abonament de temporada d’Esquí de Muntanya vàlid a les estacions d’FGC. Tarifa única. Vàlid a partir del 30 de novembre de 2019 fins a final de temporada El nou forfet de temporada d'esquí de muntanya d’FGC Turisme és un producte pensat en facilitar... Llegir més.